Michael Jackson se temea că va fi împuşcat mortal pe scenă

Michael Jackson se temea că va fi împuşcat mortal pe scenă şi chiar îşi luase rămas bun de la prieteni, cu câteva săptămâni înainte de a muri, în 2009, potrivit unui apropiat al regretatului cântăreţ

Michael Jackson şi-a prezis propria moarte, doar că el se temea că va fi împuşcat mortal pe scenă, spune un apropiat al acestuia, Jason Pfeiffer, care a lucrat pentru medicul dermatolog al artistului, Arnold Klein, conform The Sun.

"Ultima dată când l-am văzut, el îşi lua rămas bun de la toţi cei din clinică", a spus acesta. "Era ca şi cum ar fi ştiut că nu se va mai întoarce şi spunea des că va muri împuşcat pe scenă", a adăugat el.

Declaraţia lui Pfeiffer vine chiar la câteva zile de la debutul unui proces care vizează elucidarea circumstanţelor în care a murit Michael Jackson, în 2009.

Pfeiffer a mai spus că Michael Jackson a ales Londra ca loc de desfăşurare a seriei de 50 de concerte pe care a anunţat-o cu puţin timp înainte de a muri, tocmai pentru că se temea că în SUA va fi împuşcat de cineva.
Mama cântăreţului, Katherine Jackson, şi copiii acestuia, Prince, Paris şi Blanket, au dat în judecată compania organizatoare de concerte AEG Live, pe care o acuză că a pus prea multă presiune pe fiul ei, în timp ce acesta se pregătea pentru seria de 50 de concerte de la Londra, în ciuda stării fragile de sănătate a acestuia.

În timpul repetiţiilor pentru acele spectacole, Michael Jackson a murit, pe 25 iunie 2009, din cauza unei supradoze de propofol, un sedativ puternic pe care starul american îl folosea ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Familia Jackson solicită despăgubiri de 40 de miliarde de dolari de la compania AEG Live, pe care o acuză de neglijenţă şi pe care o consideră vinovată de angajarea medicului Conrad Murray, găsit vinovat de omucidere involuntară, după decesul celebrului cântăreţ, pentru care doctorul a fost condamnat la patru ani de închisoare.

Mai multe vedete de la Hollywood ar putea fi citate pentru a depune mărturie în acest proces. Printre numele sonore vehiculate de presa americană se află copiii şi fraţii lui Michael Jackson, fosta lui soţie, Lisa-Marie Presley, cântăreaţa Diana Ross, producătorul muzical Quincy Jones, cineastul Spike Lee, dar şi cântăreţul Prince.

Procesul a debutat marţi, prin procedura de alegere a juraţilor.

radio manele radio manele online