Reghe se pregăteşte de plecare » Veste proastă pentru suporterii Stelei în cel mai bun sezon din ultimii 7 ani

Soţia tehnicianului din Ghencea a declarat ieri: "Mă rog la Dumnezeu ca soţul meu să prindă un contract bun în străinătate, să plecăm şi să scăpăm de nenorocirile din România"


Steaua e campioană 99 la sută, după 7 ani de pauză, însă fanii nu se pot bucura pe deplin. Motivul? Există tot mai multe voci care indică o posibilă despărţire a lui Reghecampf de echipă. După Liţă Dumitru, care acum o lună a spus că "Reghe va avea oferte bune la vară şi eu cred că va alege ce va fi bine pentru el, adică va pleca", ieri chiar soţia tehnicianului a făcut o declaraţie care lasă clar să se înţeleagă că ei îşi doresc să părăsească ţara.

"Mă rog la Dumnezeu ca soţul meu să prindă un contract bun în străinătate ca să plecăm şi să scăpăm de toate nenorocirile de aici! E mai uşor pentru cei care au reuşit aici să continue în altă parte. Îmi pare atît de rău că Steaua, la nivelul ăsta, joacă într-un campionat atît de murdar. Nu mai suport atîta golănie! Aici este un mediu putred de la rădăcină, la noi sînt numai infractori care fac mişto pe la televiziuni. Cînd îl vezi pe Halagian cu cîtă nonşalanţă vorbeşte despre blaturi şi reciprocităţi şi despre ce făcea el cu Jean Pădureanu, că se uita portarul în tribună după gagici, îţi vine să laşi totul şi să pleci. Nu mai văd nici o ieşire. Sistemul e mort de la A la Z", a declarat Anamaria Prodan la Sport Total FM.


"De ce Mircea Lucescu, Dan Petrescu, Dorinel Munteanu nu doresc să revină în România? Au ales banii, într-adevăr, dar au ales şi demnitatea"
Anamaria Prodan, soţia lui Laurenţiu Reghecampf

"Laur e sub contract cu Steaua şi sper să plece doar după ce va sta pe bancă şi în Champions League. Nici nu vreau să mă gîndesc că va pleca"
Mihai Stoica, manager general Steaua

radio manele radio manele online