Andreea Mantea n-are lipici la soacră

Gurile rele spun că mama lui Ştefan Stan n-ar vrea ca fiul ei să se căsătorească cu vedeta
„Soacră, soacră, poamă acră”, aşa pare să cânte Andreea Mantea. Vedeta a reuşit să-l cucerească pe câştigătorul de la Vocea României, însă cu mama acestuia nu este de joacă. Mihaela nu prea o are la suflet pe viitoarea noră, spun surse din apropierea cuplului!

La mai puţin de şase luni de când formează un cuplu, Andreea Mantea (26 de ani) şi Ştefan Stan (35) au hotărât să se căsătorească. Cântăreţul a cerut-o de soţie pe prezentatoarea de la Kanal D chiar la începutul acestei luni, oferindu-i un inel superb, cu diamante. Astfel, dorinţa cea mai mare a brunetei s-a îndeplinit, iar vestea le-a împărtăşit-o şi fanilor de pe Facebook, postând imagini cu bijuteria.
Naşi le vor fi Iulia şi Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4, şi, spre surprinderea tuturor, cei doi îndrăgostiţi au stabilit data cununiei civile, după Paşte. Deşi câştigătorul trofeului „Vocea României" se consideră cel mai fericit bărbat în aceste momente, se pare că Mihaela, mama lui, e neagră de supărare. Surse din anturajul celor doi ne-au dezvăluit că femeia nu o are la inimă pe Mantea şi e împotriva căsătoriei.

De nenumărate ori aceasta şi-ar fi sfătuit fiul să se mai gândească, spunând despre viitoarea noră că este isterică, nesuferită şi fiţoasă şi să-şi caute o altă fată, mai de teapa lui.

Mai mult, la masa organizată de Piedone acum o săptămână în cinstea mirilor, la care a luat parte şi ea, Mihaela nu s-a simţit deloc în largul ei, nu a vorbit deloc cu cea care urmează să-i fie noră şi, în mai puţin de o oră, a făcut cale întoarsă spre casă. Părerea soacrei la adresa ei îi este familiară Andreei, însă nu o interesează prea tare şi evită, în grupul ei de prieteni, să discute pe această temă, pentru a nu isca conflicte. Oficial, Andreea infirmă informaţiile: „Nu e adevărat! Avem o relaţie ok", a spus ea pentru Click!.

radio manele radio manele online