Bianca l-a dus din nou acasă, la Deva, pe Victor Slav, dar l-a "uitat" pe o terasă

Bianca Drăguşanu s-a hotărât să-l ducă din nou pe iubitul ei, Victor Slav, acasă la Deva, iar nunta pare într-adevăr din ce în ce mai aproape. Cu toate astea, fotografiile postate de cei doi pe Facebook arată că ei nu-şi petrec tot timpul împreună, aşa cum aţi crede, într-o asemenea vacanţă.

Victor s-a pozat pe o terasă din Deva, alături de un prieten, în timp ce Bianca a postat mai multe fotografii în care apare într-un magazin, în timpul unei sesiuni, prelungite bineînţeles, de shopping.

Cine este Bianca Drăgușanu?

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 16 decembrie 1983 în Petroşani şi a devenit cunoscută în lumea mondenă, după ce în mai 2009 a declarat că a fost iubita omului de afaceri italian Mirco Maschino. Câteva luni mai târziu era fotografiată în timp ce făcea dragoste în mare cu designerul Cătălin Botezatu. De atunci, frumoasa a fost supranumită „Blonda lui Bote" şi a devenit una dintre cele mai comentate dive din showbiz-ul românesc. În martie 2010, povestea de iubire dintre cei doi s-a încheiat, iar Bianca Drăguşanu s-a vopsit, pentru a scăpa de apelativul „Blonda lui Bote" şi s-a cuplat cu fotbalistul Adrian Cristea, căruia i-a dat papucii în ianuarie 2011. Din punct de vedere al carierei, pe vremea când de abia gusta din celebritate, Bianca Drăguşanu a participat la emisiunea „Atracţie imposibilă" de la Euforia TV. Apoi a urmat un pictorial în Playboy, iar ulterior a devenit asistenta lui Dan Capatos, în cadrul emisiunii „Un show păcătos". În toamna lui 2012 a participat la "Dansez pentru Tine". În prezent are o relație cu Victor Slav.

radio manele radio manele online