Percheziţii în Bucureşti la persoane suspectate de evaziune fiscală; prejudiciul - peste 1 milion de euro

Poliţiştii bucureşteni specializaţi în investigarea fraudelor efectuează, joi, patru percheziţii la domiciliul unor persoane suspectate de evaziune fiscală, prejudiciul fiind de peste un milion de euro, informează Poliţia Capitalei.

"Din cercetările efectuate până în acest moment de poliţiştii bucureşteni de investigare a fraudelor a reieşit faptul că suspecţii s-ar fi folosit de faptul că erau administratori ai unor societăţi comerciale pentru a emite facturi fictive altor firme, în scopul sustragerii de la plata TVA-ului datorat bugetului de stat. De asemenea, în urma verificărilor a rezultat şi faptul că suspecţii ar fi efectuat tranzacţii comerciale fără a le înregistra în evidenţele contabile", precizează DGPMB într-un comunicat remis AGERPRES.

Percheziţiile vizează identificarea şi reţinerea a trei bărbaţi suspectaţi de evaziune fiscală.

Acţiunea este realizată de poliţiştii de la investigarea fraudelor sector 6 cu sprijinul celor de la la Serviciul de Acţiuni Speciale, coordonaţi de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6. AGERPRES / (AS - autor: Andreea Dăscălescu, editor: Mihai Simionescu)

radio manele radio manele online