De 33 de ori mai scump! Grigore pleacă la Hellas Verona » Cît plătesc italienii pe el

Dragoş Grigore aşteaptă să plece la Hellas Verona, Dinamo urmînd să încaseze un milion de euro. În 2008, Cristi Borcea plătea 30.000 de euro pentru el.

Dinamo exportă doar în Italia în acest sezon. După Marius Alexe şi Constantin Nica, transferaţi la Sassuolo, respectiv Atalanta, roş-albii se pregătesc să-l trimită la Hellas Verona pe Dragoş Grigore.

"Cîinii" sînt în tratative cu formaţia lui Andrea Mandorlini, iar surse apropiate clubului susţin că afacerea se va realiza zilele următoare. Discuţiile se învîrt în jurul sumei de transfer: Dinamo vrea un milion de euro, Verona vrea să plătească această sumă, dar în rate.

Dacă se va perfecta tranzacţia, roş-albii vor încasa de 33 de ori mai mult decît au plătit pentru stoperul de 26 de ani în 2008. Atunci, Cristi Borcea a dat 30.000 de euro lui CFR Timişoara pentru Grigore.

Grigore are în acest moment un salariu de 6.000 de euro lunar, la Verona urmînd să cîştige aproximativ 15.000 de euro pe lună.

"Dragoş Grigore îşi doreşte să plece, iar acum există o variantă palpabilă. Este foarte posibil ca dorinţa lui să se adeverească. Sînt de acord, a stat foarte mult timp la Dinamo" (Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo)

1,6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Dragoş Grigore conform transfermarkt.de

radio manele radio manele online